Lördag 7 dec

Idag har vi städat och röjt i butiken.. Där har varit totalt kaos eftersom vi inte hunnit öppna ordentligt utan bara skickat iväg paket på paket i full fart, vi har varit lite för billiga och haft betydligt lägre priser på samma varor än andra butiker, det är förstås den största anledningen till att vi sålt så mycket…
Vi har fått massa varor allt eftersom under hela sommaren och hösten men inte hunnit packa upp ordentligt innan det har skickat iväg, därav all kaos..

Nu tänkte jag försöka få upp allt som är kvar och göra en stor utförsäljning innan jul, för till våren kommer massa nya saker som behöver få plats.
Vi har en stor fördel mot andra butiker, vi behöver inte lägga på så många kronor på varje vara då vi inte har varje lokalkostnader eller personal som kostar pengar, jag sköter allt själv, än så länge..

Just nu säljer vi mycket av våra Eldfat, de finns i 3 storlekar, 45 cm, 75 cm och 90 cm. Gissar att vi har Sveriges lägsta priser på dessa.. Även de rostiga marshallhållarna och amplarna är superfina:) Kontakt oss via messenger
( Pernilla Hellten på Facebook ) eller sms 0705-276201

Vårt lilla café har julbord december ut och har inte öppet på helgerna just nu, men från 1 mars öppnar vi upp för fullt med cafét, butiken och turridningarna på helgerna:)

Vi har en massa Islandshästar till salu och fler på väg in.. Här kommer en presentation av några av dem, skicka ett meddelande via messenger på Facebook ( Pernilla Hellten ) eller via sms om ni vill ha mer information.

Filmer finns på de flesta hästar som finns till salu, dessvärre har jag inte lärt mig hur man lägger in filmer här, hoppas få till det snart:) kan skicka filmer via messenger.

Till salu hos oss nu

Svenskfött sto 8 år, silversvart med fin exteriör, ca 139 cm hög.
Snäll, medelvilja med lätt för alla gångarter, 5 ggr. Ingen skadehistorik, frisk och eksemfri. Låg i rang i hagen. En häst som passar för skogsridning, kurser och kanske lite tävling.
Pris 60 000 kr

Svenskfödd valack 8 år, stor, kraftig och mycket vacker kille, brun med mjöldoppad mule. Försiktig och rädd, går över när man lär känna honom, inga problem att hantera, spänd vid ridningen men rids här utan problem. Han gör allt för sin ryttare när man lärt känna honom men behöver en van och balanserad ryttare.
Pris 30 000 kr

Svenskfött sto 8 år, en riktigt tölthäst som väljer tölt som hon har väldigt lätt för i ren takt, har ok trav, skritt och galopp, har även fin pass.
Svart och ca 136 cm hög. En mycket vänlig och rar häst.
Mycket enkel att hantera och rida, ganska pigg men alltid trygg och snäll.
Går fint ihop med andra hästar i hagen.
Passar som familjehäst eller som tanthäst, till dig som vill rida i skogen eller på kurs.
Pris 65 000 kr

Svenskfödd valack 9 år, 4 ggr med rena och bra gångarter, passar både till tävling, familj och kurser. En stor rejäl häst som de flesta kan rida. Medelvilja. Van att ridas även av ovana ryttare men har såpass bra gångarter han att kan komma en bra bit på tävlingsbanan.
Pris 90 000 kr


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *