Tisdag 7 januari

Hjälp vilket tryck vi har på allt just nu här på gården..

Butiken har sålt slut i princip allt som fanns innan jul, nya varor kommer i februari.
Vi köper in sådant som vi själva gillar i inredning, blommor och hästtillbehör, sedan säljer vi det till så låga priser vi bara kan och skickar gärna över hela Sverige. Vi säljer märkesvaror som även andra har, fast till lägre priser.

Vi får in mer och mer saluhästar och många är jättefina ridhästar, Just nu finns ca 20 hästar i stallet till salu, allt från familjehäst för 45 000 kr till topphäst för 750 000 kr.. Vi försöker hinna med att svara på alla sms, och messenger samt på Facebook så fort vi kan, skriv gärna igen och igen om ni inte får svar, jag märker att en del försvinner i flödet.
Ni kan alltid ringa mig på 0705-276201, då svara jag alltid om jag är ledig, annars skickar ni ett sms så ringer jag inom kort, även kvällar och helger.

Vår ridskola startar den 13 januari, vi har 50 nya elever och våra hästar, som är helt fantastiska står redo inför kursstarten. Vi har förberett i ridhusstallet med målet att det skall vara som en stalldröm, med halm, borstar, prisrosetter, namnskyltar, grimmor , hästmat och rengjorda boxar.
Varje ridlektion består av hästskötsel och ridning. Jag tror att ni alla kommer att tycka att detta är jättekul:)

Samtidigt som vi har jättemycket aktiviteter bokade i stallet så tar bokningarna fart med boenden och bed and breakfast, det är något vi egentligen inte hinner med alls just nu vilket förstås är synd då efterfrågan är så stor.

Kanske behöver vi anställa ytterligare någon som assistent, någon som kan hjälpa oss med bed and beakfast, svara på messenger och hålla koll på att alla paket som beställs i butiken skickas iväg..

Vet du någon som skulle passa perfekt till detta?
Kontakt oss gärna 0705-276201.

Vi har förstås också massa kurser och träningar varje vecka, nästa kurs är för Vigdis på söndag 12/1, cafét är öppet:) Kom gärna och fika om ni har vägarna förbi:)
Cafét öppet söndag 12/1 kl 12-15

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *