Torsdag 4 dec

Hjälp vilka dagar vi haft..

Vi har nu påbörjat våra julbord i vårt lilla café:)
Första julbordet hade 24 gäster och det har gått åt en hel del god lagad mat..
Västerbottenpaj, massa olika sorters sill, omelett, skinka, köttbullar som skall stekas, korv som skall stoppas och bröd som skall bakas.. Inte riktigt men nästan:)
Men en fantastiskt rolig kväll hade vi igår och jag tror och hoppas att alla blev mätta, vi avslutade med min hemliga dessert som är supergod..

Idag har vi sålt alla våra eldfat och marshallhållare, det blev en himla rusch när jag annonserade på blocket och marketplace, alla som fanns i lager tog slut och beställningar ligger på fler som kommer v 51.

Aidan jobbar på för fullt och vinterskor alla våra hästar med brodd och snösulor, behöver ni en bra hovslagare i Göteborgsområdet till bra pris så kontakta honom gärna, han åker ut till stall i vårt område och skor, är noggrann, duktig och kommer alltid i tid, vi är otroligt glada att ha honom här.

Nu har vi flera hästar till salu! Kika in på min logg på facebook, där finns 2 st utlagda och det kommer ytterligare 2 hästar inom några dagar, vi skall försöka filma dem i helgen.

Vill du sälja din häst eller ha din höst tränad eller inriden?
Vi har platser lediga för båda försäljning och träning av hästar.
Försäljning 3500 kr per månad
Träning/ inridning 5500 kr per månad

Nästa vecka kommer vår nya hästbuss hem som Micke köpt till oss i julklapp🎅🏻 Ibland förstår han vad vi hästtjejer önskar oss🎁
Det är en B korts lastbil för två hästar med sovplats för två personer om man behöver övernatta. Lastbilen har allt man behöver och lite till med övervakningskamera på hästarna, aircondition i hästdelen och dubbeldörrar bak så att vi kan har vårt stora släp bakom och ändå komma åt all utrustning.
Filippa och Aidan åker till Västerås och hämtar den i slutet av nästa vecka, med vårt släp får vi med oss 6 hästar framöver🐴
Här står lastbilen Micke köpte på Friends arena förra veckan som visningsbil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *