Våren är snart här!

Nu börjar vi förbereda för att öppna gårdsbutiken och våffelcafét.

Vårt mål är att öppna fredag den 2 april kl 11.

Därefter är öppettiderna:

Gårdsbutiken Torsdag-söndag kl 11-15

Våffelcafét Fredag- lördag-söndag kl 11-15 ( Påskveckan )

Gårdsbutiken är utomhus och våffelcafét serverar allt genom en lucka för att slippa trängsel inomhus. Vi har fler bord och stolar med bra avstånd för att alla skall kunna känna sig trygga med att komma till oss.

I cafét finns hemgjorda våfflor med sylt och grädde, med räkor, med lax och med glass. Vi har smörgåsar med nystekta köttbullar, grillad korv med räksallad, toast med mozzarella och tomat och nybakade bärpajer med vaniljsås. Vi har alltid fri påtår på kaffe.

Grönsaker, bär, frukt och ägg kommer i störta möjliga mån här från vår egen gård, i annat fall från någon gård i vår närhet.

Vårt mål är att hålla låga priser.

I gårdsbutiken finns fruktträd, bärbuskar, rosenbuskar, klematis klängväxter, krukor, jord, gödsel, grönsaksplantor, odlingskragar och allt du behöver för en riktigt fin trädgård med odling och blommor. Vi har sommarblommor som vi hämtar från lokala odlare, otroligt vackra blommor i alla de färger som står sig hela sommaren och en bit in på hösten.

Allt är svenskodlat hos oss:)

Våra kunder och gäster får träffa och klappa Islandshästarna, Åsnorna, grisarna, gårdskatterna och hönsen. Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot besökare som inte är kunder eller gäster på gården.

För barn som vill rida på våra islandshästar, kika på vår facebooksida Eskilsby gård ridskola.

Håll utkik på vår facebooksida Eskilsby gård våffelcafé för att se aktuella öppettider.

Välkommen till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *